İkinci El & Ev Eşya2. El Bisiklet kategorisinde 2 ilan bulundu.
  • Görünüm
İlan Başlığı Durum Fiyat İlan Tarihi Adres

İkinci El Bisiklet Fiyatları

Piyasada irili ufaklı bir çok bisikletin kullanılmış çeşitlerinin satıldığını görürsünüz. Okulların kapanması ve tatile girmesiyle daha çok gördüğümüz bu bisikletler daha çok sosyal medyalardaki ikinci el bisiklet grupları üzerinden satılıyor. Bazı firmalar ise bünyesinde oluşturdukları dijital yöntemler sayesinde ulaştıkları kullanılmış bisikletleri satışa çıkarıyorlar. Bu anlamda bütçe açısından dikkate alınan ikinci el bisiklet fiyatları da farklı bir boyut kazanmış oluyor.

Kullanılmış bisikletlerin geneli küçük çocuklara alınan ve büyüdükleri için kullanılamayanlardan oluşuyor. Bunun yanında bir hevesle alınan ve kullanılamayan bisikletler de çürümeye bırakılmak yerine yeni sahiplerini arıyor.  Özelliği ve yapılışı ile çok ucuz fiyatlara satılan bisikletler kadar malzemesi ve geçmişindeki hikayeleri ile önemli tutarlara satışa sunulan bisikletlerde söz konusudur. Günümüzde yarışlarda kullanılan bisikletler neredeyse bir araba fiyatına satılabiliyor. Bu sebeple de fiyatlarda büyük uçurumlar görebilirsiniz.

2. El Bisan Bisiklet Fiyatları Ucuz

Bazı kişilerin kullanımındaki ürünün markasının da önemini biliyoruz. Bu anlamda kullanacakları bisikletler için de tek marka üzerinde duranlarda söz konusudur ve 2. El Bisan bisiklet fiyatları ucuz arayışları da bu markayı tercih edenlerin arayışlarından oluyor. Filtreleme imkanları ile 2. El eşya alımları ve satışlarından bahsetmek mümkün. İnternette büyük firmalar ve alım satım siteleri kişilerin tercihine göre marka ve özellikleri arama imkanları sunan bir ara yüzüne sahiptir. Buralarda yapacağınız aramalarda marka olarak Bisan seçmeniz halinde hangi şehirlerde, hangi özeliklerde bisikletin ne kadar fiyatla satıldığını araştırabilirsiniz. Bu sayede de ucuz Bisan bisikletlere ulaşım sağlayabilirsiniz.

2. El Bisiklet Fiyatları Ucuz

Bisikletin kendisi kadar ek ve yedek eşyaları ile aksesuarlarını da ucuz yollardan alım imkanlarına sahip olduğunuzu bilmelisiniz. İnternetten yapacağınız aramalar 2. El Bisiklet Fiyatları ucuz üzerinden yapmanız halinde size nokta atışı satıştaki güncel ilanları olanlara ulaşım imkanı sağlar. Alım esnasında fiyat üzerinde de durmamak gerekir aslında. Alacağınız bisikletin  özelliği, durumu ve kullanım süresi gibi hususlar ile lastik ve fren tertibatı gibi vites parçalarının da sağlam olup olmadığı önemlidir. Bu parçaların değişecek olması sizin ucuz olarak aldığınız bisikleti daha pahalı hale getirebilir. Bu sebeple 2. El eşya alımlarında olduğu gibi bisiklet alımlarında da dikkat etmeniz gereken başlıca hususlar bulunur.

2. El Bisiklet Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Muhtemel sorunlarla karşılaşmamak, maddi ve manevi mağduriyet yaşamamak adına 2. El bisiklet alırken dikkat etmeniz gereken hususlar şu şekilde;

  • Bisikletin faturası olup olmadığı, çalıntı olma ihtimalini göz önüne alın.
  • Alacağınız bisikleti nerede kullanacaksınız, kullanım koşullarınız neler buna göre bisiklet seçin. Şehir bisikleti ile dağda kullanım yapamazsınız.
  • Bisiklette kadro çatlağı olup olmadığına bakın.
  • Bisikletin dişlilerinin aşınıp aşınmadığına bakın.
  • Zincirin yıpranıp yıpranmadığına bakın.
  • Lastikler yıpranmış mı değişmesi gerekiyor mu
  • Bisikletin vitesleri sorunsuz geçiş yapıyor mu çalışıyor mu?
  • Bisikletin jantları sağlam mı Akort ayarlarında sorun var mı?
  • Frenler çalışıyor mu, freni sıkınca boşluk var mı?
  • Pedalı çevirirken boşluklar var mı test edin.

Aldığınız bisikletin imal madeni de önemli husus. Bazıları demirden üretildiği için çok ağırdır. Bu bisikletleri kullanmak uzun yollar kat etmek insanı yorar. Evinizde üst katlara taşımak gerekiyorsa bu ağırlıkta sorun oluşturur. Alüminyumdan imal edilen bisikletler hem çok hafif olur hem de biraz daha pahalıya satılmaktadır. Bu bisikletleri tek parmağınızla kaldırma gücüne sahip olabilirsiniz. Ancak ağır metallerden yapılan bisikletlerin taşınması zorlaşır. Tabi ki bu tür malzemelerin hepsi ikinci el bisiklet fiyatları açısından da önemli.

Çerez Örnek Çerez Örnek